گروه آموزشی حرفه وفن کردستان

کتلت با طعم ماهی
نویسنده : گروه آموزشی حرفه وفن کردستان - ساعت ۱٠:۱٢ ‎ق.ظ روز شنبه ٢۸ خرداد ،۱۳٩٠
 


:مواد لازم
سیب زمینی 3 عدد
.تن ماهی 375 گرم (روغن تن ماهی را بگیرید و ماهی را ورقه و خرد کنید)
تخم مرغ زده شده 3 عدد
نان خشک پودر شده 125 گرم برای روکش کردن کتلت ها در هنگام سرخ کردن
روغن مایع برای سرخ کردن به اندازه ی لازم

:طرز تهیه
سیب زمینی ها را آب پز کنید تا پخته شوند سپس آن ها را پوست گرفته و در یک کاسه له کنید تا به صورت خمیر نرمی درآید.حالا تن ماهی خرد شده و تخم مرغ
زده را به سیب زمینی اضافه کنید و مواد را با یکدیگر خوب مخلوط کنید.
از مواد آماده شده به اندازه دو قاشق غذاخوری بردارید و آن را مانند قطعه ای مستطیل شکل و باریک شکل دهید و آن را در پودر نان خشک بغلتانید تا پودر نان به تمام قسمت های آن آغشته شود.حالا از باقیمانده مواد می توانید 24 قطعه دیگر کتلت ماهی درست کنید و همه را مانند قطعه ی اول به صورت باریک و با انگشت شکل دهید.حالا روغن را در ظرفی نسوز بریزید و روی حرارت متوسط گاز بگذارید تا گرم شود.کتلت های ماهی را در روغن بگذارید و هر کدام را به مدت سه تا چهار دقیقه سرخ کنید تا پس از سرخ شدن ترد شوند و رنگ طلایی درآیند.پس از سرخ شدن،آن ها را داخل ظرفی بگذارید تا روغن کتلت ها گرفته شود؛سپس کتلت
ها را داخل ظرفی بچینید و پس از کمی سرد شدن نوش جان کنید
.

منبع:ماه نامه سروش کودکان